Thursday, November 25, 2010

Blogger in da house : Khas buat blogger baru ..


menarik bile dapat tahu yang Ben Ashaari ada buat sesi sua kenal dengan blogger baru macam aku ni...
aku dah lame mengenali dunia ni, cuma aku baru je nak memasuki dalam dunia ni.hehehe..
ok, sape nak join, tekan sini...


serba ringkas pasal blog aku, aku akan post ape saje yang aku rasa nak post.hehe..
nak tahu ape lagi?sila lah ikut aku ok?

dan aku nak terima kasih banyak-banyak kat bro ben ashaari kerana buat peluang camni kat blogger baru, terima kasih bro!!

Salam

11 comments:

aKu ZaHaa said...

Salam ziarah...kito singgoh pak demo....pah tu demo maghi la pulok pak kito...ok...beghe....

Izamir Ridzwan said...

saya dh follow blog ini... jom ke blog saya http://izamirridzwan.blogspot.com/

PiKOk said...

Salam kenal dari Pikok..
slmt berblog..:D

man yusoef said...

salam perkenalan...smoga trus aktif berblog..hehe

wida said...

salam perkenalan..

Sideq's Stories said...

salam
hey nice blog
hehe hope u happy berblogging

erm ni lau sudi singgah ah blog i gak k
lau minat leh follow =)
http://sideqstories.blogspot.com/

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

zacky ~786~ said...

sggh sini.~ flow skli.!

KimiCnoL said...

salam perkenalan blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Mila said...

Salam Kenal...
http://abahmila.blogspot.com/

rieyana ynn said...

salam kenal ya...;d

Post a Comment